top of page

FOTO

30% avans la semnarea contractului, restul platii se achita in ziua evenimentului

30% avans la semnarea contractului, restul platii se achita in ziua evenimentului

Olga

 Sebi

VIDEO

Sergiu

 

 

While I would love to tell your story, here's a little bit about mine.

Sunt Sergiu si iubesc un espresso bun, oamenii misto si sa spun povesti prin imagini. Cei zece ani de experienta in televiziune m-au ajutat sa evoluez in cariera de videograf, iar sutele de evenimente filmate m-au invatat cum sa creez si sa re-daruiesc oamenilor un moment important din viata lor. De cate ori filmez oameni, povestile si emotiile lori, ma simt norocos sa fiu cumva martorul lor iar eu la randul meu vreau sa va re-daruiesc aceste amintiri sub forma unui filmulet creat cu maiestrie. The aftermovie vā va smulge din prezent si vā va transpune intr-o fractiune de secunda vizual si emotional in ziua nuntii voastre. Emotie, anticipare, o suvita cazand pe umar, rochia de mireasa atarnata intr-o fereastra, o adiere de vant, zambetul mirelui, ochii care se intalnesc pentru prima data in acea zi, o soapta spusa la ureche si in final frenezia dansului, imbratisarile parintilor, rasetele prietenilor si finalul unei zile fabuloase. 

Aceasta este povestea pe care o vom spune in imagini. 

Eu, Olga si colaboratorii nostri va vom ajuta sa aveti un eveniment fantastic!

 

Pachetul video de nunta incepe de la 1000 de euro -nunta full day, aftermovie 3-5 minute plus, 90 de minute de compilatii.  Pachetele pot fi custumizate in functie de nevoile fiecarui client.

Imi place sa ma intalnesc cu cuplurile cu care lucrez pentru a avea ocazia de a povesti pe indelete despre oferta noastra video si despre cum decurg lucrurile in ziua nuntii. In plus de asta intalnirea ne da oportunitatea de a ne descoperi ca oameni si de a ne da seama daca avem chimie. Nimic nu este mai important decat sa simti ca oamenii cu care lucrezi, te cunosc, te respecta si sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. 

Haideti la o cafea! 

Sergiu :)

0751057383

bottom of page